Butik och verkstad

Om Jitec Maskin AB

Jitec Maskin erbjuder ett helhetskoncept med butik, service och verkstad i Staffanstorp. Som kund ska ni alltid kunna känna en trygghet i hela köpprocessen, det vill säga från tanke till köp och därefter service och reparationer. Vi är inte en renodlad märkesverkstad utan om ni har en maskin inom bygg- och anläggningssegmentet oavsett märke är det bara att höra av sig, så ska vi säkert kunna hitta en lösning.

Jitec Maskin är er lokala och trygga handlare som är till för kundens bästa. Vi skapar förtroende för våra kunder – inte bara att vi har de bästa priserna, utan för att vi löser våra kunders problem. Skulle en produkt inte fungera som den ska efter ett köp ska man kunna känna att man kan komma hit eller skicka den för att få den undersökt och reparerad.

Jitec Maskin
Jitec Maskin - Vår verkstad

Vår butik

Butiken i Staffanstorp är fylld med kvalitetsprodukter för de flesta kunder med fokus på anläggningsbranschen. Vi satsar på att sälja välkända produkter med hög kvalité.

Genom vårt stora utbud på liknande produkter av olika varumärke kan vi tillfredsställa alla kunders köpbehov. Vi säljer maskiner för skog och trädgård och inriktar oss mycket på professionella skötselkunder. Vi har även försäljning till privatkunder när det gäller skog och trädgårdssidan.

Vår verkstad

Jitec Maskin tar sig an alla olika maskiner och är därav märkesoberoende. Detta är något vi anser vara en styrka för att kunna hjälpa kunder och lämna ett helhetskoncept till dem.

Vi reparerar alla produkter som vi säljer och såklart liknande i andra varumärke. När det gäller reperationer har vi många års erfarenhet – snarare nästan 40 år i företaget men cirka 15 år med vår nuvarande reparatör.

För att skapa ett så bra samarbete som möjligt med våra kunder erbjuder vi snabb service och bra dialog. Det är A och O för oss.

Offertförfrågan0
Det finns inga produkter i din offertförfrågan
0